Majalah desain
Majalah desain
Photoinstallation

Decor

Photoinstallation Dina wangunan modél kuring badé masihan pamikiran-pamikiran ngeunaan kanyataan, yén kami nganggap diri urang sareng nganggap éta salaku skéma pikeun skenario anu dibayangkeun. A skenario ku alam-na occasional sareng rusak. Naon anu aya di tukangeunana atanapi naon anu bakal kajadian nalika cetakan hiasan panginten henteu janten wahyu anu bakal datang tapi éta nyiptakeun prosés anyar. Gambar sanés naon anu bakal kajantenan nalika acara kasebut réngsé.

Ngaran proyék : Decor, Ngaran desainer : Johanna Mårtensson and Ida Lundén, Nami Klién : Johanna Mårtensson.

Decor Photoinstallation

Desain anu luar biasa ieu mangrupikeun pinunjul tina penghargaan desain platinum dina kaulinan, pertandingan sareng pertandingan desain hobi produk. Anjeun pasti kedah ningali portopolio desainer panghargaan platinum pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, kaulinan asli sareng kreatif, kaulinan sareng desain hobi hasil karya.

Tim desain poé

Tim desain paling hébat di dunya.

Sakapeung anjeun peryogi tim anu gedé pisan tina desainer berbakat pikeun nyiptakeun desain anu saé hébat. Sapopoé, urang Fitur énggal-épék anu énggal-édisi sareng tim desain kreatif. Jelajahi sareng mendakan arsitéktur asli sareng kreatif, desain anu saé, mode, desain grafis sareng proyék strategi desain ti tim desain dunya. Candak diideuan ku karya asli ku desainer master hébat.