Majalah desain
Majalah desain
Tableware

BaMirLa

Tableware Bamirla nangtung pikeun Bátor Tábor Hungaria anu tempat kemah pikeun murangkalih atanapi kanker kronis anu sanés. Tujuan desain ieu nya éta pikeun ngirimkeun suasana kémah ka para pangguna nganggo bunder, bentuk anu pikaresepeun, kagunaan warna sareng karakter seni sareng karajinan. Dekorasi ngacu kana tempat kemah sareng aranjeunna didasarkeun kana tilu pamiluan di handap ieu: logo tina kémah, akomodasi barudak sareng grafis imah. Perangkat ageung meja cenderung ngadukung kabiasaan tuang anu séhat sahingga aranjeunna dianut kana prakték anu tuang-kurang-sering-sering di dimensina.

Ngaran proyék : BaMirLa, Ngaran desainer : Emese Orbán, Nami Klién : Emese Orbán.

BaMirLa Tableware

Desain anu hébat mangrupikeun meunangna pangajén desain pérak dina mode, busana sareng kompetisi desain pakéan. Anjeun kedah ningali pérésis desainer pérak désain pérak 'pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, aslina sareng kreatif, busana sareng desain pakéan anu tiasa dianggo.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.