Majalah desain
Majalah desain
Nginum Kopi Sareng Saucer

LOA Coffee Cup

Nginum Kopi Sareng Saucer Nginum kopi ngiringan awal beurang, mangrupikeun prasihan pikeun patepungan sareng ngahartikeun ahir tuang siang, teu mopohokeun pikeun sababaraha anu ngagambarkeun awal waktos kerja sareng diajar. Hirup, damel sareng hiburan mangrupikeun rohangan sareng kagiatan anu aya hubunganana sareng polah nginum kopi. Ieu sababna desain piala mangrupikeun pesawat anu terus-terusan hoyong ngadopsi téknik "origami" salaku ekspresi formal.

Ngaran proy√©k : LOA Coffee Cup, Ngaran desainer : JOSU√Č RIVERA GAND√ćA, Nami Kli√©n : Josu√© Rivera Gand√ģa.

LOA Coffee Cup Nginum Kopi Sareng Saucer

Desain hébat ieu mangrupikeun juara desain parunggu dina arsitéktur, wangunan sareng kompetisi desain desain. Anjeun kedah ningali pawang desain desain parunggu anu meunang pangajén pikeun mendakan seueur arsitéktur anu énggal, inovatif, asli sareng kreatif, gedong sareng desain desain.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.