Majalah desain
Majalah desain
Nginum Kopi Sareng Saucer

LOA Coffee Cup

Nginum Kopi Sareng Saucer Nginum kopi ngiringan awal beurang, mangrupikeun prasihan pikeun patepungan sareng ngahartikeun ahir tuang siang, teu mopohokeun pikeun sababaraha anu ngagambarkeun awal waktos kerja sareng diajar. Hirup, damel sareng hiburan mangrupikeun rohangan sareng kagiatan anu aya hubunganana sareng polah nginum kopi. Ieu sababna desain piala mangrupikeun pesawat anu terus-terusan hoyong ngadopsi téknik "origami" salaku ekspresi formal.

Ngaran proy√©k : LOA Coffee Cup, Ngaran desainer : JOSU√Č RIVERA GAND√ćA, Nami Kli√©n : Josu√© Rivera Gand√ģa.

LOA Coffee Cup Nginum Kopi Sareng Saucer

Desain hébat ieu mangrupikeun juara desain parunggu dina arsitéktur, wangunan sareng kompetisi desain desain. Anjeun kedah ningali pawang desain desain parunggu anu meunang pangajén pikeun mendakan seueur arsitéktur anu énggal, inovatif, asli sareng kreatif, gedong sareng desain desain.

Désainer poé

Désainer anu paling hadé di dunya, seniman sareng arsiték.

Desain anu hadé pantes pangakuan hébat. Sapopoé, kami resep janten desainer anu luar biasa anu nyiptakeun desain asli sareng inovatif, arsitéktur luar biasa, fashion bergaya sareng grafis kreatif. Dinten ieu, kami nampilkeun anjeun salah sahiji désainer pinunjul Dunya. Pariksa portopolio desain anu meunang pangajén dinten ieu sareng nampi inspirasi desain sapopoé.