Majalah desain
Majalah desain
Nginum Kopi Sareng Saucer

LOA Coffee Cup

Nginum Kopi Sareng Saucer Nginum kopi ngiringan awal beurang, mangrupikeun prasihan pikeun patepungan sareng ngahartikeun ahir tuang siang, teu mopohokeun pikeun sababaraha anu ngagambarkeun awal waktos kerja sareng diajar. Hirup, damel sareng hiburan mangrupikeun rohangan sareng kagiatan anu aya hubunganana sareng polah nginum kopi. Ieu sababna desain piala mangrupikeun pesawat anu terus-terusan hoyong ngadopsi téknik "origami" salaku ekspresi formal.

Ngaran proy√©k : LOA Coffee Cup, Ngaran desainer : JOSU√Č RIVERA GAND√ćA, Nami Kli√©n : Josu√© Rivera Gand√ģa.

LOA Coffee Cup Nginum Kopi Sareng Saucer

Desain hébat ieu mangrupikeun juara desain parunggu dina arsitéktur, wangunan sareng kompetisi desain desain. Anjeun kedah ningali pawang desain desain parunggu anu meunang pangajén pikeun mendakan seueur arsitéktur anu énggal, inovatif, asli sareng kreatif, gedong sareng desain desain.

Désain wawancara dina poé éta

Wawancara sareng desainer anu terkenal di dunya.

Maca wawancara pangénggalna sareng paguneman ngeunaan desain, kreativitas sareng inovasi antara desainer desainis sareng desainer anu kasohor dunya, seniman sareng arsiték. Tingali proyék desain panganyarna sareng desain anu meunang pangajén ku désainer, seniman, arsiték sareng produsén. Manggihan wawasan anyar ngeunaan kreativitas, inovasi, seni, desain sareng arsitéktur. Diajar ngeunaan prosés desain desainer hébat.