Majalah desain
Majalah desain
Koléksi Awéwé

Hybrid Beauty

Koléksi Awéwé Desain koleksi Hybrid Beauty nyaéta ngagunakeun cuteness salaku mékanisme salamet. Fitur anu diadegkeun lucu nyaéta pita, ruffles, sareng kembang, sareng dipapag ku téhnik pabrik tradisional sareng couture. Ieu nyiptakeun téknik couture kuno ka hibrida modéren, anu romantis, poék, tapi ogé abadi. Sakabéh prosés desain Hybrid Beauty ngadorong kelestarian nyiptakeun desain anu teu aya waktosna.

Lampu Portal Masa Depan Kota Rel

Light Portal

Lampu Portal Masa Depan Kota Rel Portal Lampu mangrupikeun planét tina Yibin Highspeed Rail City. Réformasi gaya hirup nyarankeun ka sadayana umur sepanjang taun. Salajengna ka Stasion Rail Yibin High Speed anu dijalankeun saprak Juni 2019, Yibin Greenland Center diwangun ku 160m jangkungna anu dicampur nganggo Kembar Tukang Kembar ngahijikeun arsitéktur sareng alam sareng boulevard lansekap panjang jarak 1km. Yibin gaduh sajarah langkung ti 4000 taun, ngumpulkeun hikmah sareng budaya sapertos endapan dina walungan anu nandaan ngembangkeun Yibin. The Kembar Towers nyayogikeun salaku portal cahaya pikeun nungtun sémah ogé tanda pikeun warga ngumpul.

Klinik Huntu

Clinique ii

Klinik Huntu Clinique ii mangrupikeun klinik ortodontik swasta pikeun pamimpin pamanggih sareng luminary anu ngalamar sareng nganalisis teknik paling maju sareng bahan dina disiplin na. Arsiték ngayakeun konsép implant dumasar kana orthodontic tipikal anu nganggo alat médis precision anu luhur salaku prinsip desain dina sapanjang rohangan. Permukaan témbok témbok sareng perabotan ngagabung sareng seamlessly kana cangkang bodas anu nyeri corian konéng di mana téknologi motong ujung téknologi médis ditanam.

Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter Megalopolis X bakal janten pusat anu énggal di jantung daerah teluk anu langkung ageung, caket kana wates antara Hong Kong sareng Shenzhen. Rencana master ngahijikeun arsitéktur sareng jaringan pejalan kaki, taman sareng ruang umum. Jaringan angkot di luhur sareng handap ieu direncanakeun ku maksimalkeun konektipitas di kota. Jaringan infrastruktur anu handap di handap ieu bakal nyayogikeun sistem panyamanan pikeun distrik sareng perawatan sampah otomatis sacara lancar. Tujuanna nyaéta pikeun ngawangun kerangka rencana master kreatif ngeunaan kumaha kota-kota bakal dirarancang di hareup.

Gantung Kukupu

Butterfly

Gantung Kukupu Kukupu kukupu ngagaduhan namina sapertos anu siga bentuk kukupu ngalayang. Perabot minimalis anu tiasa dirakit kalayan cara anu pikaresepeun kusabab desain desain anu dipisahkeun.Users tiasa gancang ngumpul gantungan ku leungeun bulistir. Nalika perlu mindahkeun, gampang pikeun ngangkut saatos ngaleupaskeun. Pamasangan ngan ukur nyandak dua léngkah: 1.stack duanana pigura babarengan pikeun ngabentuk X; sareng ngadamel pigura ngawangun inten dina saban sisi nyalip. 2. geser sapotong kai anu dibatesan ku pigura anu inten-overlap dina dua sisi pikeun nyepeng pigura

Puseur Budaya Abad Pertengahan

Medieval Rethink

Puseur Budaya Abad Pertengahan Abad Pertengahan Rethink mangrupikeun tanggapan pikeun komisi swasta pikeun ngawangun Pusat Budaya kanggo désa anu teu kéngingkeun alit dina Propinsi Guangdong, anu kaping 900 deui taun ka Dinasti Song. Opat gedong, pangwangunan 7000 sqm dipuseurkeun di tengah hiji formasi batu kuna anu katelah Ding Qi Stone, mangrupikeun simbol asal désa. Konsep desain proyék dumasar kana nunjukkeun sajarah sareng budaya désa kuno sedengkeun anu nyambungkeun lami sareng anyar. Pusat Budaya nangtung salaku panyusun ulang désa kuno sareng transformasi kana arsitéktur kontemporer.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.