Majalah desain
Majalah desain
Desain Merek

Queen

Desain Merek Desain manjangan dumasar kana konsép ratu sareng caturboard. Kalayan dua warna hideung sareng emas, desainna nya éta pikeun nyebatkeun rasa kelas luhur sareng reshape gambar visual. Salian garis logam sareng emas anu dianggo dina produk éta sorangan, unsur pamandangan didamel pikeun ngiringan tanggapan perang catur, sareng kami nganggo koordinasi pencahayaan panggung pikeun nyiptakeun haseup sareng cahaya peperangan.

Patung

Atgbeyond

Patung Xi'an perenahna di tempat awal Jalan Raya Sutra. Dina prosés panipuan kreatif seni, aranjeunna ngahijikeun alam modern tina merek hotél Xi'an W, sajarah sareng budaya khusus Xi'an, sareng carita seni anu éndah Dinasti Tang. Pop digabungkeun sareng seni graffiti janten ekspresi artistik W hotel anu ngagaduhan pangaruh anu gedé.

Yong Hiji Palabuhan Palabuhan

Hak Hi Kong

Yong Hiji Palabuhan Palabuhan Usul ngagunakeun tilu konsep pikeun ngawangun deui sistem CI pikeun Pelabuhan Yong-An. Nu kahiji nyaéta logo anyar anu nyiptakeun bahan visual anu khusus sasari tina karakter budaya komunitas Hakka. Léngkah salajengna mangrupikeun panimbalan deui pangalaman hiburan, teras nyiptakeun dua karakter maskot anu ngalambangkeun sareng ngantepna katingali dina atraksi anyar pikeun nungtun wisata ka palabuhan. Kapungkur tapi henteu, ngarencanakeun salapan bintik-bintik lebet, ngurilingan kagiatan hiburan sareng tuangeun anu enak.

Desain Paméran

Tape Art

Desain Paméran Taun 2019, pésta galur visual, sakumpulan warna, sareng fluoresénsi nyiptakeun Taipei. Paméran Tape Éta Art anu diayakeun ku FunDesign.tv sareng Tape Éta Koléktip. Rupa-rupa proyék sareng ideu anu henteu biasa dibere dina 8 pamasangan seni pita sareng dipidangkeun leuwih ti 40 lukisan pita, babarengan sareng pidéo karya seniman baheula. Aranjeunna ogé nambihan sora anu saé sareng lampu pikeun ngajantenkeun kagiatan milieu seni anu immersive sareng bahan anu dilarapkeun kalebet kasét kaén, kasiran saluran, kasét kertas, talasan bungkus, kasét plastik, sareng ubin.

Salon Rambut

Vibrant

Salon Rambut Nyoto hakekat gambar botani, taman langit diciptakeun sapanjang pasén, langsung ngabagéakeun para tamu para baskét, teras nyingkir ti balarea, ngabagéakeun aranjeunna tina jalan. Ngintip jauh kana rohangan, perenah anu sempit manjangan ka luhur kalayan detil emas anu lengkep. Métafora Botanic masih sacara geter dikedalkeun di sapanjang ruangan, ngagentoskeun sora bageur anu datang ti jalan-jalan, sareng didieu janten kebon rusiah.

Tempat Cicing Pribadi

City Point

Tempat Cicing Pribadi Desainer néang inspirasi ti bentang kota. Pamandangan rohangan urban hectic ku kituna 'diperpanjang' ka ruang tamu, dicirikeun proyék ku téma Metropolitan. Warna poék anu disorot ku cahaya pikeun ngahasilkeun épék visual sareng suasana anu pikaresepeun. Ku nganut mosaik, lukisan sareng cet digital kalayan gedong-gedong luhur, kesan kota modéren dibawa ka pedalaman. Desainer nempatkeun upaya anu ageung kana perencanaan spasial, khusus dina pokus fungsionalitas. Hasilna mangrupikeun bumi anu bergaya sareng mewah anu cukup luas pikeun ngalayanan 7 jalma.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.